Po długiej, sześciomiesięcznej nieobecności, na antenę wraca nasz charcikowy podcast. Już dzisiaj o godzinie 20:00 premierę będzie miał dziesiąty odcinek, a standardowo będzie nas można usłyszeć na platformach podcastowych – między innymi Spotify, Apple Podcasts oraz na Youtubie.
Po tej półrocznej przerwie wracamy z nową energią i świeżymi pomysłami! W pierwszej części odcinka startujemy z nowym cyklem – „Przegląd OLXa”, gdzie przyglądamy się absurdalnym i podejrzanym ogłoszeniom, komentując je z przymrużeniem oka. Wyjaśniamy także, co spowodowało naszą nieplanowaną przerwę i odpowiadamy na mnóstwo pytań od naszych wiernych słuchaczy w kąciku „Hodowla od kuchni”.
Druga połowa to wyjątkowy powrót do przeszłości – nagranie z czerwca, które postanowiliśmy odświeżyć, usuwając już nieaktualne fragmenty, ale zostawiając same perełki. Rozmawiamy o fascynujących tematach, które mimo upływu czasu nadal są warte uwagi – na tapetę wzięliśmy przede wszystkim kremowe umaszczenie charcika włoskiego. Ten odcinek to mieszanka humoru, refleksji i praktycznej wiedzy – będzie jak zwykle żartobliwie, po naszemu.